ورزش صبحگاهی و زیارت قبور شهدای جنگ تحمیلی

ورزش صبحگاهی و زیارت قبور شهدای جنگ تحمیلی، رهاورد ششمین روز دهه مبارک فجر و انقلاب شکوهمند اسلامی در دانشکده داروسازی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر "فرشاد فتاحی" معاون پشتیبانی گفت: جمعی از کارکنان دانشکده داروسازی، پس از پیاده روی و ورزش صبحگاهی با هدف تاثیر ورزش به عنوان یکی از راه های مبارزه با سرطان، به زیارت مزار شهدای جنگ تحمیلی در تپه شهدا رفتند.

دکتر «فرشاد فتاحی» افزود: در این برنامه که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی و واحد تربیت بدنی دانشکده برنامه ریزی شده بود، کارکنان دانشکده تا تپه شهدای گمنام، پیاده روی کرده و با زیارت قبور شهدای جنگ تحمیلی، با آرمان های آنان تجدید میثاق کردند.

در این برنامه از برترین های ورزشی و مدرس برتر آموزش ضمن خدمت تقدیر و تشکر گردید.

تاریخ:
1398/11/23