برگزاری اولین دوره جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده داروسازی

اولین جلسه هم اندیشی اساتید دانشکده در مهرماه امسال برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی ؛ در آغاز  این جلسه دکتر غلامحسین یوسفی "مسئول برگزاری جلسه و از اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی  " خواستار تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشکده شدند.  ایشان در سخنان خود خاطر نشان کردند که تقدیر از پیشکسوتان  به رسمی همیشگی در دانشکده  تبدیل گردد. همچنین خواستار وجود بخشی در  وب سایت دانشکده برای معرفی فعالیت های افرادی که بعد از فارغ التحصیلی به موفقیت های

بزرگ دست یافته اند شدند.

دکتر حسین صادق پور از اعضای دیگر هیأت علمی" خواستار نامگذاری ساختمان های مختلف دانشکده بر اساس نام اساتید پیشکسوت و همچنین معرفی فعالیت های هر یک از این افراد در ورودی هر ساختمان شدند ،   ایشان پیشنهاد دادند که در صورت امکان یک درس اختیاری که به بررسی  تاریخ علم و به خصوص علم داروسازی می پردازد برای دانشجویان در نظر گرفته شود.

در ادامه جلسه دکتر هاجراشرافی خواستار افزایش کارشناسان گروه های مختلف دانشکده و همچنین به کارگیری افرادی به عنوان منشی گروه در دانشکده شدند.

در راستای این سخنان دکتر سلیمان محمدی سامانی "رئیس دانشکده" به این نکته اشاره کردند که چارت سازمانی دانشکده بسیار قدیمی می باشد و باید در این چارت تجدید نظر صورت بپذیرد به طوری که وظایف و روابط بین سازمانی افراد مشغول به کار در دانشکده به صورت دقیق مشخص گردد ، که این امور از ارکان  اصلی پیشرفت درون هر سازمان می باشد. دکتر فرشاد فتاحی "معاون پشتیبانی دانشکده" خاطر نشان کردند اقدامات خوبی در این زمینه آغاز گردیده است . درپایان برنامه نیز دکتر عبدالعلی محقق زاده"عضو هیأت علمی و مدیر گروه طب سنتی دانشکده" در مورد  وجود وهم و خیال در انسان  با ارائه منابع و مقالات جذاب علمی صحبت کردند.

تاریخ:
1398/07/22