برگزاری جلسه توجیهی کمیته های شکایات و پیشنهادات دانشکده داروسازی با حضور جمعی از دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی ، جلسه توجیهی نحوه ارائه شکایات و پیشنهادات دانشکده با حضور تعدادی از دانشجویان این مرکز برگزار گردید ، در این جلسه خانم اسماء نجیبی " رابط کمیته شکایات" به صورت کامل مراحل طرح وارائه شکایت توسط دانشجویان را که شامل چهار روش مختلف ، 1-تکمیل فرم الکترونیک موجود در وب سایت دانشکده ، 2- ارسال شکایات به صورت پیامک به شماره "09034844085"  3- مراجعه حضوری و4- ارسال پست الکترونیک به نشانی darosazi_tk@sums.ac.ir  را به دانشجویان معرفی کردند ، لازم به ذکر است که روش های مذکور به گونه ای طراحی گردیده که افراد به راحتی می توانند در کوتاه ترین زمان  شکایت خود را مطرح نموده وسپس تا رسیدن به نتیجه نهایی آن را پیگیری نمایند .

در ادامه جلسه  خانم مینا زارعی "دبیر کمیته مدیریت دانش " به معرفی سامانه ایده به نشانی  idea.sums.ac.ir  پرداختند ،  در این سامانه افراد پیشنهادات و یا ایده های جدید و خلاقانه خود را برای ارئه خدمت رسانی بهتر به تمامی افرادی که به هر نحوی ارباب رجوع دانشگاه می باشند مطرح مینمایند و برای کسانی  که ایده  آن ها مورد تایید کمیته بررسی پیشنهادات قرار گیرد  جوایزی در نظر گرفته میشود ، در ضمن تمامی پیشنهادات و شکایات مطرح شده در سامانه های مذکور به صورت دقیق پایش  و پیگیری خواهد شد ودر راستای توسعه خدمت رسانی و افزایش  سطح کیفی خدمات با به کارگیری تمامی منابع موجود در دانشکده استفاده خواهد شد.

تاریخ:
1398/09/04