ارزش ها

 

 - حفظ کرامت و ارزش های انسانی

 صداقت، تعهد کاری، نظم و برنامه ریزی، وقت شناسی و رعایت قوانین و ضوابط

 - اعتقاد و اهمیت به انجام کار گروهی درمسیری پویا، خلاقانه، نوآورانه و کارافرین
 - استفاده بهینه از منابع مادی و معنوی موجود
 - انجام فعالیت ها بر اساس برنامه های مدون و اعتبار سنجی شده
 - اولویت دادن به ارتقاء آموزش و پژوهش و کارآفرینی در جامعه
 - توجه به نیازهای ذی نفع ها در امور آموزشی و پژوهشی و تولید و تجاری سازی علوم 

 - تلاش در تطابق  رشته با رشد سریع و جهانی علوم و تکنولوژی در حیطه های کنترل و تولید
 - رعایت استانداردهای ملی و بین المللی آموزشی و پژوهشی و تولید

 

اهداف کلی گروه

اهداف کلی گروه و رشته کنترل به شرح زیر می باشد: 
- تربیت متخصص رشته کنترل کیفیت متناسب با نیازهای آموزشی و پژوهشی کشور.

- تربیت متخصص رشته کنترل کیفیت متناسب با نیازهای صنایع داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی کشور
- تربیت نیروی انسانی مجرب به منظور رفع نیاز های ارگانهای نظارتی و سیاستگذار در حیطه کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی کشور 
- گسترش ارتباط دانشگاه و صنعت به منظور توسعه علم و فن آوری و گسترش پژوهش های تقاضا محور 
- رفع نیازهای کشور از طریق انجام پژوهش در زمینه کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی،آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی کشور در مراحل مختلف توسعه و تحقیق، تولید، توزیع، عرضه، مصرف و پایش آنها در جامعه 
-گسترش مرزهای دانش در زمینه پژوهش در کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی
- حضور در صحنه های علمی و پژوهشی کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی و تعامل فعال علمی و پژوهشی با مراکز علمی و صنعتی داخلی و خارجی. - گسترش خدمات علمی و عملی درحیطه نظارت و مشاوره در کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی ایران با بالاترین کیفی در سطوح داروخانه، بیمارستان، و صنعت و ارگانهای دولتی و ملی.

استراتژی کلی آموزش در گروه:

استراتژی آموزشی تلفیقی از راهبردهای مدرس محور و دانشجو محور بوده، بر روشهای فعال آموزش وtutorial متمرکز است. ضمن آنکه پژوهش های کاربردی، محور کلیه فعالیتهای مورد نظر برنامه خواهد بود.

بمنظور دستیابی به بخشی از استراتژی های ذکر شده موارد زیر مورد توجه قرار خواهند گرفت:

الف. انتخاب داوطلبان مناسب با تاکید بر مسائل نگرشی و مهارتهای ارتباطی.

ب. ارائه آموزشهای آغازین و پیش نیاز.

ج. آموزش کافی نظری و عملی مبتنی بر نیازهای ملی و محلی.

د. فراهم کردن زمینه های انجام پژوهش و ارتباط با صنایع و شرکتها در کنار آموزش.

ه. فراهم کردن زمینه های بحث علمی و مشارکت در آموزش.

نقش دانش آموختگان در نظام بهداشتی ( Role Definition ):

    دانش آموختگان این رشته در عرصه های آموزشی، پژوهشی و خدماتی ایفای نقش می نمایند.

وظایف حرفه ای متخصصین و اساتید ( Task Analysis ) :

الف)آموزشی:

    وظایف حرفه ای متخصصین این رشته در جهت انجام امور آموزشی در زمینه های مختلف این رشته شامل موارد زیر می باشد:

- تربیت متخصصین این رشته جهت آموزش واحدهای درسی عمومی و تخصصی کنترل کیفیت در سه حیطه دانش، نگرش و عملکرد، به دانشجویان دوره دکتری حرفه ای و  Ph.Dداروسازی و سایر رشته های مرتبط.

- تهیه متون تخصصی آموزشی شامل ترجمه، تالیف و تدوین کتب و کتابهای مرجع

- آموزش مسئولین فنی و مدیران و کارمندان واحدهای کنترل و نظارت در کارخانجات و شرکت ها و ارگانهای مرتبط با محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی

- تهیه طرح درس و درسنامه مناسب و ارائه اهداف واضح و روشن از دروس مورد تدریس.

- ارزشیابی گروههای هدف بر مبنای اهداف آموزشی.

- بکارگیری شیوه های مناسب آموزشی در گروههای فراگیرنده در راستای تعمیق یادگیری دروس.

- افزایش انگیزه و بهبود نگرش نسبت به مقوله کنترل کیفیت و تضمین کیفیت محصولات و خدمات در گروههای هدف با تاکید بر مبنای علمی.

- ارزیابی نیازهای آموزشی گروههای هدف با تاکید بر نیازهای جامعه.

- مشارکت فعال در برنامه های آموزشی گروه.

- کسب دانش تخصصی بطور مستمر از طریق مشارکت فعالانه در برنامه های علمی گروه دانشکده دانشگاه و همچنین سطوح ملی و بین المللی.

- توجه به بکارگیری سایر علوم بین بخشی در آموزش کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- توجه به پیوند آموزش و پرورش در آموزش تولید و کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.


ب)پژوهشی:

     وظایف حرفه ای دانش آموختگان این رشته در جهت انجام امور پژوهشی در زمینه های مختلف این رشته شامل موارد زیر می باشد:

- ارزیابی مستمر روشهای کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی .

- انجام آزمونهای کنترل کیفیت بر روی محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی تولید داخل و یا وارداتی

- تحقیق در متون  ارزیابی و کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- تصحیح و مقابله متون و روش هایارزیابی و کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاه بین المللی و ایران.

- جمع آوری اطلاعات و ارزیابی باورهای عامه مردم در زمینه نگرش آنها به مقوله کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی به منظور آموزش فرهنگی سازی موثر.

- پژوهش در مراکز تحقیقاتی در زمینه های ساخت و تولید و کنترل کیفیت محصولات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- انجام پژوهش های مشترک با شرکت های تولید کننده و ارائه دهنده محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- طراحی و انجام طرح های پژوهشی و انتشار نتایج آن بطور مستقل و گروهی با تاکید بر پژوهش های بین بخشی، هدفمند و دنباله دار.

- هدایت و راهنمایی پایان نامه های دانشجویان.

-طراحی و انجام پژوهشهای HSR  مورد نیاز معاونت ها و واحدهای مختلف دانشگاه

- توجه به رعایت اخلاق پژوهش در طراحی ، اجرا و گزارش نتایج.


ج) خدماتی و مشاوره ای:

     وظایف حرفه ای دانش آموختگان این رشته در جهت انجام امور خدماتی و مشاوره ای در زمینه های مختلف این رشته شامل موارد زیر می باشد:

- مشاوره در زمینه طرح های پژوهشی و صنعتی در تولید و کنترل کیفیت محصولات و خدمات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- مشاوره یا طراحی ساخت و تولید داروهای مورد نیاز در طب سنتی در سطح پایلوت و صنعت.

- ارائه مشاوره به آزمایشگاه های صنایع و شرکت ها و ارگان های مرتبط با فراورده های داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- نظارت بر مراحل مختلف تولید فرآورده های داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- نظارت بر روند واردات و صادرات مواد اولیه و فرآورده داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- حضور در سایر سازمانهای، صنایع، آزمایشگاه ها و مراکز مرتبط با کنترل و نظارت

همکاری با معاونت ها و مراکز تحقیقاتی و آموزشی و درمانی و سایر واحدهای دانشگاه در مقوله های مرتبط با توسعه و تحقیق ، تولید، توزیع، عرضه، مصرف و پایش و نظارت بر فراورده های داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.



د- کار آفرینی و تجاری سازی

-راه اندازی آزمایشگاه های کنترل مواد و فراورده های داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

-راه اندازی شرکت های مشاوره ای و نظارتی و مدیریتی در زمینه تولید و کنترل مواد داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.

- فروش دانش فنی حاصل از تحقیقات داروئی، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی و غذائی و مواد و فراورده های گیاهی.