• 1403/05/29

برگزاری آزمون جامع گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی شیراز، معاون آموزشی دانشکده دکتر "زهرا سبحانی"گفت: با توجه به اینکه آزمون جامع دانشجویان مقطع Ph.D بعد از اتمام دروس آموزشی برگزار میگردد، آزمون جامع گروه شیمی دارویی در این دوره برای دانشجویان مقطع Ph.D با حضور تمامی اساتید گروه شیمی دارویی دانشکده داروسازی  و دو نفر ناظر و نماینده معاون آموزشی دانشگاه و یک ناظر از هیئت ممتحنه برد تخصصی داروسازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی شیراز، این آزمون در دو نوبت صبح (از ساعت ۸تا ۱۲) به صورت آزمون کتبی و نوبت بعد از ظهر (از ساعت ۱۲و نیم تا ۱۶) به صورت آزمون شفاهی و مصاحبه  برگزار گردید. نتایج آزمون از طریق معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی به اطلاع قبول شدگان در این آزمون رسانده می شود.  همچنین آزمون جامع گروه سم شناسی در شهریورماه برگزار خواهد شد.