• 1403/06/05

تبریک روز داروساز در دانشکده داروسازی شیراز

هوالرحیم

زادروز حکیم بزرگ محمدبن زکریای رازی و روز بزرگداشت مقام داروساز را گرامی می دارم و این روز را خدمت استادان محترم، دانشجویان عزیز و تمامی همکاران پرتلاش عرصه داروسازی کشور تبریک عرض می نمایم. در این ایام که جامعه داروسازی با مشکلات متعددی رو به رو است، داروسازان علیرغم بی‌مهری‌ها، رسالت اصلی خویش را فراموش نکرده‌اند و با تمام توان در خدمت بیماران و نیازمندان هستند، و این نشان از پایبندی جامعه داروسازی به اصول اخلاق حرفه ای و تعهد مثال زدنی این قشر فرهیخته است و این همان راه و رسمی است که موجب اعتماد عمومی جامعه به داروسازان گردیده است.

امید آن دارم که با حمایت و نگاه مهربانانه تر مسئولان، شاهد رشد و پیشرفت و اعتلای هرچه بیشتر رشته داروسازی باشیم که مطمئنا اثرات و برکات آن به عموم مردم خواهد رسید.

در پایان اشاره ای دارم به عبارتی منتسب به حکیم فرزانه محمد بن زکریای رازی که امیدوارم سرمشق همه ما به ویژه داروسازان جوان و آینده ساز این حوزه قرار بگیرد: "با خرد بدانچه ما را برتر می سازد و زندگی ما را شیرین و گوارا می کند دست می یابیم و به خواسته ها و آرزوهای خود می رسیم."

دکتر امیر آزادی

رییس دانشکده داروسازی شیراز