• 1402/10/09

تقدیر از دبیران کمیته های مدیریت عملکرد یکپارچه در دانشکده داروسازی شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی شیراز،به مناسبت کسب نشان نقره ارزیابی مدیریت یکپارچه عملکرد واحدهای زیر مجموعه دانشگاه در سال ۱۴۰۱، رئیس دانشکده داروسازی از دبیران برتر کمیته ها تقدیر و تشکر بعمل آورد.

رئیس دانشکده دارسازی شیراز دکتر "امیر آزادی" ضمن تشکر از دبیران کمیته گفت: شما به عنوان مسئولان هر کمیته نماینده تمامی کارکنان در دانشکده هستید و موقعیت و جایگاه فعلی دانشکده داروسازی نشان از تعهد، تلاش و پشتکار شما می باشد که تنها با همگام و همراه بودن شما در قالب یک گروه میسر می شود. اینجانب بر خود واجب می دانم ازشما تشکر نموده و قدردان تلاش های شما می باشم.

دکتر "فرشاد فتاحی" معاون پشتیبانی دانشکده داروسازی شیراز در ادامه ضمن بیان امتیازات کسب شده هر کمیته و میزان پیشرفت آن کمیته نسبت به سال قبل گفت: باعث خرسندی است که تلاش ها و دلسوزی های شما باعث پیشرفت اهداف دانشکده در زمینه مدیریت یکپارچه عملکرد واحد می شود. همچنین ضمن تشکر امیدوارم شاهد موفقیت بیشتر دانشکده در تمامی زمینه ها باشیم.

• گروه خبری : اخبار دانشکده