• 1403/06/24

نشست هم اندیشی دبیران کمیته های تحول اداری دانشکده داروسازی

دبیران کمیته های تحول اداری دانشکده داروسازی با حضور معاون پشتیبانی دکتر "فرشاد فتاحی"، با ارایه گزارش عملکر یکپارچه نیمه اول سال 1403 به نقد و بررسی مشکلات و نقاط ضعف هر کمیته پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی، دکتر"فرشاد فتاحی" رییس کمیته تحول اداری ضمن تشکر از دستاوردهای 1402 با بیان اهمیت تلاش مستمر دبیران از آنان خواست در راستای بهبود عملکرد وظایف هر کمیته، پیشنهادات و نظرات خود را ارایه دهند.

در این نشست، اعضای کمیته های سبز، صیانت از حقوق شهروندی، بهبود سیستم ها و روش ها، شکایات، اقتصاد مقاومتی، مدیریت دانش، توسعه دولت الکترونیک،HSE، آموزش ضمن خدمت و گروه ها ی امور اداری و حسابداری حضور داشتند. این نشست با هدف تعامل و همکاری بیشتر دبیران کمیته به منظور ارتقا و افزایش بهره وری در ابعاد مختلف برگزار شد.