دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
انتخاب موضوع مناسب برای پژوهش
عنوان: انتخاب موضوع مناسب برای پژوهش
گروه مخاطب: اساتید هیأت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، دستیاران و کارشناسان پژوهشی
عناوین سرفصل ها: رویکرد های انتخاب موضوع یا عنوان پژوهشی در کشور های پیشرفته چه تفاوتی با ما دارد؟ سیکل های مختلف پژوهش کدامند و چه ارتباط منطقی با هم دارند؟ آیا مدل مشخص و علمی برای تعیین موضوع پژوهش وجود دارد؟ مدل سلسله مراتبی (Hierarchical model) از مسئله تا عنوان چه مدلی است؟ آیا اولویت پژوهشی سازمانها با اولویت پژوهشی محقق تفاوت دارد؟ در این راستا GAP 90/10 به چه معنی است؟ تعریف " موضوع جذاب" چیست؟ آیا می توان با مراجعه به سایتهای ناشرین و ژورنالهای معتبر موضوعات جذاب و خواندنی را پیدا کرد؟ شاخصهای استفاده کمی، که برای ارزش و جذابیت موضوعات ( مقالات)، در چند سال اخیر ابداع شده اند کدامند؟ شاخص های استفاده کمی وزنی (weighted)، که برای ارزش و جذابیت موضوعات ( مقالات)، در چند سال اخیر ابداع شده اند کدامند؟ چه شاخصی را برای انتخاب یک موضوع از بین موضوعات متعدد، بعنوان شاخص جذابیت یک موضوع انتخاب کنیم. از بین سامانه های عظیم در دسترس ( …, google scholar, Embase, Scopus, PubMed, Medline) کدام سامانه مناسب ترین منبع تصمیم گیری برای تعیین ارزش مقالات و جذابیت آنهاست. و چندین پرسش دیگر در خصوص انتخاب موضوع جذاب برای چاپ در ژورنال های معتبر دنیا.
مدرس: جناب آقای دکتر علیرضا صفر پور، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات گوارش و کبد
زمان: دوشنبه 1403/08/07 ، ساعت 13 – 8
مکان: مرکز مشاوره تحقیقات و کامپیوتر(RCC)- خیابان خلیلی، روبروی دبیرستان معارف، برج پژوهشی محمد رسول ا... (ص)، طبقه اول
هزینه: دانشگاه ع پ شیراز: اعضای هیات علمی و کارکنان 1000،000 ریال، دانشجویان: 500،000 ریال – سایر شرکت کنند گان: 2000،000ریال
ثبت نام و پرداخت آنلاین: در سامانه events.sums.ac.ir
اطلاعات بیشتر و راهنمایی: تماس با شماره تلفن 36281497
توجه: دریافت گواهی شرکت در دوره منوط به قبولی آزمون در پایان هر کارگاه می باشد.
نکته: جهت ثبت نام در کارگاه مورد نظر، کارت هیأت علمی، دانشجویی، پرسنلی و یا نظام پزشکی خود را در پنل شخصی خود بارگذاری نمایید در غیر این صورت هیچ یک از صفحات وبینار برای شما فعال نمی باشد. پرداخت وجه جهت ثبت نام کارگاه ها از طریق مرورگر فایرفاکس انجام پذیرد در غیر این صورت وجه پرداختی از حساب شما کسر و دوباره برگشت خواهد خورد.
نظر دهید