دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
افتخارآفرینی اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز در فهرست دو درصد پژوهشگران پُر استناد جهان
رییس دانشکده داروسازی شیراز با تبریک به اعضای هیأت علمی این دانشکده، از افتخارآفرینی آنان در سطح ملی و بینالمللی خبر داد و گفت: بر اساس گزارش سال ۲۰۲۵ دانشگاه استنفورد، جمعی از اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز در میان دو درصد پژوهشگران پُر استناد جهان قرار گرفتهاند.
دکتر امیر آزادی با اشاره به اینکه از میان ۵۲ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز که در فهرست پژوهشگران پُر استناد جهان قرار گرفتهاند، ۸ نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز هستند، افزود: این موفقیت ارزشمند، نشاندهنده جایگاه علمی برجسته و فعالیتهای پژوهشی اثرگذار اعضای این دانشکده در سطح بینالمللی است.
دکتر آزادی خاطرنشان کرد: فهرست پژوهشگران دو درصد پُر استناد جهان، یکی از معتبرترین شاخصهای علمی بینالمللی است که توسط دانشگاه استنفورد و بر اساس تحلیل دادههای پایگاه Scopus منتشر میشود و بیانگر کیفیت و میزان تأثیر پژوهشهای علمی پژوهشگران در عرصه جهانی است.
رییس دانشکده داروسازی شیراز ضمن قدردانی از تلاشهای بیوقفه پژوهشگران در مسیر تولید علم و ارتقای جایگاه علمی کشور اظهار داشت: رشد مستمر اعضای هیأت علمی در عرصه پژوهش، مرهون پشتکار، روحیه علمی و همکاری سازنده بین گروههای آموزشی این دانشکده است.
او در پایان ابراز امیدواری کرد: با استمرار حمایت از فعالیتهای پژوهشی و تقویت زیرساختهای علمی، شاهد حضور پررنگتر اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز در فهرست پژوهشگران برتر جهان در سالهای آینده باشیم.
در فهرست پژوهشگران پُر استناد سال ۲۰۲۵، اعضای هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز شامل اساتید گرانقدری هستند که نام آنها به عنوان افتخارآفرینان این دانشکده به ثبت رسیده است:
- دکتر امیر آزادی (متخصص فارماسیوتیکس)
- دکتر سمیراسادات ابوالمعالی (متخصص فارماسیوتیکس)
- دکتر علیمحمد تمدن (متخصص فارماسیوتیکس)
- دکتر رضا حیدری (متخصص سم شناسی و داروشناسی)
- دکتر محمد مهدی زرشناس (متخصص داروسازی سنتی)
- دکتر یونس قاسمی (متخصص زیست فناوری دارویی)
- دکتر سلیمان محمدی سامانی (متخصص فارماسیوتیکس)
- دکتر مانیکا نگهداری پور (متخصص زیست فناوری دارویی)
- دکتر پریسا قاسمیه (پژوهشگر مرکز تحقیقات علوم دارویی)
پایان خبر/
نظر دهید